Νότης Μηταράκης: Η πρώτη του αντίδραση στα social media μετά την παραίτηση του

Νότης Μηταράκης: Η πρώτη του αντίδραση στα social media μετά την παραίτηση του

Χωρίς να έχει πραγματοποιήσει δημόσια δήλωση, η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη μετά την παραίτησή του από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα ανανέωσε την επίσημη σελίδα του στο Facebook λίγη ώρα μετά την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση περί παραίτησης και στο εργασιακό status ενημέρωσε ότι «Σταμάτησε να εργάζεται για Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

ΠΗΓΗ: Cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE