Νήπιο χαιρετά προσωπικά κάθε επιβάτη πριν κατέβει από το τρένο και το χαμόγελο του τα λέει όλα - Δείτε βίντεο

Νήπιο χαιρετά προσωπικά κάθε επιβάτη πριν κατέβει από το τρένο και το χαμόγελο του τα λέει όλα - Δείτε βίντεο

Ο 3χρονος Isaac Drisch ο οποίος έχει σύνδρομο Down, ταξίδευε με τρένο στη Γαλλία με τους γονείς του πριν λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο μικρός αφιέρωσε όλο του το χρόνο για να πει ένα «γεια» στους συνταξιδιώτες, με τον πατέρα του να απαθανατίζει τις συγκινητικές αλληλεπιδράσεις.

Ο πατέρας του εξήγησε: «Ο Isaac ταξιδεύει μαζί μας από πολύ μικρός, καθώς μας συνοδεύει σε όλες μας τις εκδρομές. Το πάθος του είναι να συναντά άλλους, οπότε δεν μας εκπλήσσει που το κάνει τόσο έντονα».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Ισαάκ πέρασε με χαρά δύο ώρες περπατώντας πάνω-κάτω στο τρένο για να χαιρετήσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα βαγόνια.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.