Έκαναν «φτερά» 40 χιλ. ευρώ από οικία – Βρήκαν τον κλέφτη 4 μήνες μετά – Χειροπέδες σε 48χρονο

Έκαναν «φτερά» 40 χιλ. ευρώ από οικία – Βρήκαν τον κλέφτη 4 μήνες μετά – Χειροπέδες σε 48χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 48 ετών προχώρησε χθες Παρασκευή 29/7 η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή από κατοικία.

Σύμφωνα με καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 10-26 Απριλίου, 2023, κλάπηκε από οικία στη Λεμεσό, περιουσία ύψους 40,550 ευρώ, μεταξύ των οποίων, χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες.

Ο 48χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE