Νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρκινγκ γνωστού καταστήματος στη Μύκονο

Νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρκινγκ γνωστού καταστήματος στη Μύκονο

Σε σοβαρή καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού και κλοπής προχώρησε μια νεαρή στη Μύκονο.

Η 22χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης γνωστού εστιατορίου, την προσέγγισε άνδρας ηλικίας 30 έως 40 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε πως στην αρχή συνομίλησαν, και ξαφνικά την γύρισε και τη βίασε, πλην όμως λόγω της κατάστασής της – μέθη- δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε στην οικία της, διαπίστωσε ότι της αφαιρέθηκαν κοσμήματα αξία 5.000 ευρώ. Την άτυχη κοπέλα θα την εξετάσει ιατροδικαστής.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.