Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Νίκο Τσαππή από την επιχείρηση της Αστυνομίας προέκυψαν συνολικά 35 τροχαίες καταγγελίες και τρεις καταγγελίες για ηχορύπανση.
Από τις 35 τροχαίες καταγγελίες οι δώδεκα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και οι δέκα αφορούσαν χρήση συσκευών προσωπικής κινητικότητας (σκούτερ) τα οποία ακολούθως έχουν κατασχεθεί.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσαππή, ένας οδηγός μετά από προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ στον οποίο υπεβλήθη εντοπίστηκε θετικός.
Αναφορικά με την παράλληλη εκστρατεία για πάταξη της ηχορύπανσης τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου προέβησαν στην καταγγελία τριών κέντρων αναψυχής. Η εκστρατεία θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, είπε ο κύριος Τσαππής, ενώ τον Αύγουστο αναμένεται να εντατικοποιηθεί.
Στο Μακάρειο μεταφέρθηκε βρέφος που έπεσε στο έδαφος – Η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




