Νέοι και κάλπες: Γιατί απομακρύνονται και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική
Η πολιτική αποχή, ιδιαίτερα στις νεανικές ηλικίες, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της κυπριακής δημοκρατίας.
Το σερί δεκαέξι ημερών με θερμοκρασίες πέραν των σαράντα βαθμών αποτελεί ρεκόρ, δήλωσε ο μετεωρολογικός λειτουργός Παναγιώτης Μούσκος, σημειώνοντας ότι η προηγούμενη φορά που είχαμε τόσο μεγάλης διάρκειας ψηλές θερμοκρασίες ήταν το καλοκαίρι του 2021 με 12 συνεχόμενες μέρες πέραν των σαράντα βαθμών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ανάσα δροσιάς από τον καύσωνα - Κάτω από τους 40 ο υδράργυρος - Πού και πότε μπορείτε να δείτε βροχές
Στο μεταξυ, παρόλο που έχει υποχωρήσει η θερμή αέρια μάζα που έδινε συνεχόμενες θερμοκρασίες σαράντα, σαρανταδύο και κάποιες στιγμές και σαραντατέσσερις βαθμούς, ο καιρός είναι ακόμα θερμός, είπε ο κ. Μούσκος και δεν αποκλείεται να επανέλθουν τα σαραντάρια.
«Πάλι θα είμαστε σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθούν από 38 με 39 οι επόμενες 3-4 μέρες. Πάλι θα είναι θερμός ο καιρός, όμως δεν θα είναι όσο θερμός ήταν τις προηγούμενες βδομάδες», ανέφερε.
Σε ερώτηση αν θα σημειωθούν βροχές το επόμενο διάστημα, είπε ότι από αύριο θα είναι ελαφρώς ασταθής η αέρια μάζα που μας επηρεάζει, θα έχουμε κάποιες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και «δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιες βροχές την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις ορεινές περιοχές», πρόσθεσε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Στο Μακάρειο μεταφέρθηκε βρέφος που έπεσε στο έδαφος – Η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις