Έμπλεξε 58χρονος μετά όσα εντόπισαν στο όχημα του μετά από έρευνα

Έμπλεξε 58χρονος μετά όσα εντόπισαν στο όχημα του μετά από έρευνα

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα εντόπισαν και κατάσχεσαν σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατά τη διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητο 58χρονου, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.20π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 58χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού και 120 κούτες τσιγάρα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί.

Ο 58χρονος και τα κατασχεθέντα προϊόντα, παραδόθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, για συνέχιση των εξετάσεων. Εναντίον του 58χρονου εκδόθηκε εξώδικο χρηματικό πρόστιμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE