Πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας – Διαχειρίσιμη μετά την εφαρμογή του Ίκαρος ΙΙ - Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας – Διαχειρίσιμη μετά την εφαρμογή του Ίκαρος ΙΙ - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε στο Παλαιχώρι της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 14:24.

Για την κατάσβεση, επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο Ίκαρος-2. «Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις ενώ καλέστηκε και η Πολιτική Άμυνα», σημείωσε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνδράμει με δύο οχήματα.

Σύμφωνα με πολίτη που απέστειλε φωτογραφίες στη σελίδα μας, στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, με τη φωτιά να βρίσκεται στα όρια Απλίκι-Φαρμακά.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σύμφωνα με ενημέρωση γύρω στις 17:00 το απόγευμα από το Τμήμα Δασών, η φωτιά είναι διαχειρίσιμη και αναμένεται σύντομα να τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

*κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE