«Έφυγε» ο ηθοποιός, στιχουργός και συγγραφέας Κώστας Μπιλίρης

«Έφυγε» ο ηθοποιός, στιχουργός και συγγραφέας Κώστας Μπιλίρης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο ηθοποιός, στιχουργός και συγγραφέας Κώστας Μπιλίρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

«Ακόμα μια απώλεια για την καλλιτεχνική μας οικογένεια.. Όπως μας πληροφόρησε ο ανηψιός του έφυγε από την ζωή στα 83 του ο Κώστας Μπιλίρης , ένας σεμνός ηθοποιός του θεάτρου , που εμφανίστηκε και στα πρώτα μεγάλα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης , με πολλές συμμετοχές σε σειρές της ραδιοφωνίας, δάσκαλος υποκριτικής, στιχουργός πολλών επιτυχιών και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Λαμία 15-1-1940.. Καλο σου ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE