Σάκης Κατσούλης: Έγινε νονός και πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι - Φωτογραφίες

Σάκης Κατσούλης: Έγινε νονός και πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι - Φωτογραφίες

Ο Σάκης Κατσούλης μετά τη νίκη του “Survivor All Star” έχει επιστρέψει στις καθημερινές του συνήθειες και περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία του έλειψαν όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο δυο φορές νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μοιράζεται διάφορες στιγμές του με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Χθες, όπως είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Κατσούλη στο Instagram, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για αυτόν, καθώς πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι και βάφτισε ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE