Κρήτη: Καταγγελία 15χρονης για βιασμό - Χειροπέδες σε τουρίστα ανήλικο και στην μητέρα του

Κρήτη: Καταγγελία 15χρονης για βιασμό - Χειροπέδες σε τουρίστα ανήλικο και στην μητέρα του

Συνελήφθη 16χρονος τουρίστας στην Κρήτη, μετά από καταγγελία 15χρονης – επίσης τουρίστριας – πως έπεσε θύμα βιασμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost.gr, μία 15χρονη από την Ελβετία κατήγγειλε τον 16χρονο Γερμανό για βιασμό της, την περασμένη Παρασκευή.

Το καταγγελλόμενο συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο, όπου διαμένουν και οι δύο οικογένειες, στο πλαίσιο των διακοπών τους στο νησί.

Πλην του 16χρονου, συνελήφθη και η μητέρα του, με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι δύο συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.