«Εξάσφαιρη» Κυρία στο φιλικό με τον Αχυρώνα-Ονήσιλο - Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τιουνέ

«Εξάσφαιρη» Κυρία στο φιλικό με τον Αχυρώνα-Ονήσιλο - Ανεπίσημο ντεμπούτο για Τιουνέ

Χωρίς να... ιδρώσει, η Ανόρθωση επικράτησε απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας του Αχυρώνα-Ονήσιλου με 6-0, με τέρματα των Καστέλ (2), Φερέιρα, Μαρμούκ, Μιχάλη Ιωάννου και Παρούτη.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, αν και το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε τέτοια παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορά σχήματα και τακτικές ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE