Λεμεσός: Ένα πακέτο τσιγάρα του στοίχισε 4 χιλιάδες ευρώ!

Λεμεσός:  Ένα πακέτο τσιγάρα του στοίχισε 4 χιλιάδες ευρώ!

Την απορία ποιος κυκλοφορεί σήμερον ημέρα με τέσσερις χιλιάδες ευρω στην τσέπη αφήστε την για το τέλος.

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

«Τραβά τα μαλλιά» του με το κακό που έπαθε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, Ελληνοκύπριος στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, 36χρόνος  «πετάχτηκε», γύρω στις 6 το απόγευμα,  με το αυτοκίνητο του σε περίπτερο της Γερμασόγειας, για να αγοράσει τσιγάρα.

Μπαίνει κανονικά, κάνει την δουλειά του, παίρνει το αυτοκίνητο του και αναχωρεί. Πανικόβλητος όμως διαπίστωσε ότι έχασε το πορτοφόλι του. Επιστρέφει στο περίπτερο και με τη βοήθεια του περιπτερά αρχίζει να το ψάχνει. Το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 3 χιλιάδες 900 ευρώ και πιστωτικές κάρτες, όμως, είχε κάνει «φτερά».

Οι δυο τους ελέγχουν, στην συνέχεια, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του μαγαζιού και βρήκαν τι είχε συμβεί.

Άνδρας γύρω στα 45 – 50 ετών,  ο οποίος ήταν και ο επόμενος πελάτης του περιπτέρου, ενώ έμπαινε στο μαγαζί είχε δει το πορτοφόλι στο έδαφος, έσκυψε, το πήρε, μπήκε στο μαγαζί αγόρασε και αυτός τα τσιγάρα του και αναχώρησε «κύριος», χωρίς να υποψιαστεί ότι την... κακή του πράξη κατέγραφε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου.

Ο 36χρονος προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Μέλη της δύναμης διεξάγουν έρευνα για εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος φαίνεται στο video. Περιγράφεται μέτριας σωματικής διάπλασης, γύρω στο 1,75cm, φορούσε κοντό σκούρο μπλε παντελονάκι, αμάνικη άσπρη μπλούζα, είναι φαλακρός και μίλησε στον… περιπτερά στην κυπριακή διάλεκτο.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE