Χάος με τις buggy στην Αγία Νάπα - Χωρίς κράνος και ζώνη αλλά και αλόγιστη οδήγηση

Χάος με τις buggy στην Αγία Νάπα - Χωρίς κράνος και ζώνη αλλά και αλόγιστη οδήγηση

Κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της Αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά, μεταξύ των ημερομηνιών 28/7/23-31/7/23, έγιναν έλεγχοι σε 81 υποστατικά και ελέχθησαν 85 πρόσωπα.

Επίσης έγιναν 260 τροχαίες καταγγελίες ενώ διενεργήθηκαν 67 έλεγχοι αλκοτέστ/νάρκοτεστ από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Επιπρόσθετα κατά την ίδια περίοδο μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στα πλαίσια πρόληψης οδικών συγκρούσεων που διαπράττονται από τετράτροχες μοτοσυκλέτες και Buggy διεξήγαγαν εκστρατεία στην περιοχή Αγίας Νάπας από την οποία προέκυψαν συνολικά 53 καταγγελίες οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούσαν μη χρήση προστατευτικού κράνους, παραβάσεις σημάτων τροχαίας, παράνομο προσπέρασμα, μη χρήση προστατευτικής ζώνης, υπεράριθμοι επιβάτες κλπ.

Νυχτερινά κέντρα σέρβιραν αλκοολούχα ποτά χωρίς άδεια

Τέλος στα πλαίσια αντιμετώπισης και πάταξης της ηχορύπανσης από κέντρα αναψυχής, αλλά και της λειτουργίας κέντρων αναψυχής χωρίς τις απαιτούμενες άδειες όπως προβλέπονται από των Περί Κέντρων αναψυχής Νόμος 29/85 διενεργήθηκαν από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου συνολικά 16 καταγγελίες νυκτερινών κέντρων αναψυχής εκ των οποίων οι 5 αφορούσαν καταγγελίες για παραβίαση του του Περί κέντρων αναψυχής (άδειες εκπομπής ήχου) Νόμος 50(ι)/2016, 5 χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, 5 χωρίς άδεια οινοπνευματωδών ποτών, και 1 καταγγελία για εξάσκηση επαγγέλματος ιδιώτη φύλακα χωρίς άδεια.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Tenstorrent ιδρύει γραφείο στην Κύπρο - Επαφές ΠτΔ με τεχνολογικούς κολοσσούς

Η Tenstorrent ιδρύει γραφείο στην Κύπρο - Επαφές ΠτΔ με τεχνολογικούς κολοσσούς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tenstorrent, Jim Keller, ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρείας να ιδρύσει γραφείο και να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE