Στο «κελί» για πέντε μέρες 31χρονος και 26χρονος για παράνομη κατοχή κάνναβης, κοκαΐνης και ecstasy

Στο «κελί» για πέντε μέρες 31χρονος και 26χρονος για παράνομη κατοχή κάνναβης, κοκαΐνης και ecstasy

Δύο άνδρες ηλικίας 31 και 26 ετών, τέθηκαν υπό πενθήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συγκεκριμένα 31 γραμμαρίων ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, 4 γραμμαρίων κοκαΐνης και δύο χαπιών ecstasy.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουλίου, μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, προέβησαν στην σύλληψη δύο υπηκόων τρίτων χωρών, ηλικίας 31 και 26 ετών».

Πρόσθεσε ότι τα δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β και συγκεκριμένα 63 σακουλάκια τα οποία περιείχαν ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης - κάνναβης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων, 20 σακουλάκια τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη-κοκαΐνη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων και 2 χάπια ecstasy.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό -  Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό - Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE