ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ. Βέργας: Προχωρεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και καταθέτει αγωγή - Όσα δηλώνει στο «Τ»

Σ. Βέργας: Προχωρεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και καταθέτει αγωγή - Όσα δηλώνει στο «Τ»

Μία ήρεμη, οικογενειακή ζωή έχει επιλέξει να συνεχίσει ο Σάββας Βέργας μετά την αποφυλάκισή του και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάποιοι συνεχίζουν να ενοχλούνται ακόμη με την επιλογή του να μην ασχολείται με την πολιτική και τα κοινά.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει ότι έχει μιλήσει με τους δικηγόρους του και θα προχωρήσει με αγωγές λιβέλου και θα υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o πρώην Δήμαρχος Πάφου, ανέφερε πως είναι ήδη καθ' οδόν στην Αστυνομία. Όπως μας εξήγησε, συμπολίτης του προχώρησε χθες Κυριακή 30/7 σε δημόσια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε ότι πάρκαρε πίσω από το αυτοκίνητό του πολίτη και κατέβηκε ημίγυμνος και το έβγαλε φωτογραφία επειδή ήταν παρκαρισμένο παράνομα σε πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια πέρασε τροχονόμος από το σημείο υπονοώντας ότι τον κάλεσε ο Σάββας Βέργας. Στην ανάρτηση μεταξύ άλλων, αναφέρει στα συμπεράσματά του ο συγκεκριμένος πολίτης ότι «το μένος, το μίσος και η απέχθεια του πρώην Δημάρχου Σάββα Βέργα για τον νυν Δήμαρχο μας, τον έχουν καταντήσει ένα επικίνδυνο και εκδικητικό άτομο το οποίο δεν μπορεί να σεβαστεί την ιδιωτικότητα και το προσωπικό απόρρητο των πολιτών».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του…τροχονόμος είμαι; Έχω δεχτεί πολλά προσβλητικά σχόλια αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της. Δεν έχω σχέση με τέτοια γεγονότα. Από τότε που αποφυλακίστηκα έχω επιλέξει να ζω μία ήρεμη οικογενειακή ζωή και δεν απέχω από οποιαδήποτε πολιτική δραστηριότητα και τα κοινά», δήλωσε ο Σάββας Βέργας.

Διερωτήθηκε ακόμη «πότε θα μας αφήσουν ήσυχους ως οικογένεια» καθώς είναι ο μόνος που έκατσε στο κελί τέσσερα χρόνια και πέρασε από όλα τα στάδια και από τότε που βγήκε δεν ενόχλησε κανένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top