Πωλείται η έπαυλη που έζησε μέχρι τον θάνατό της η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Πωλείται η έπαυλη που έζησε μέχρι τον θάνατό της η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

H έπαυλη, στην οποία έζησε μέχρι τον θάνατό της η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πωλείται έναντι 4,6 εκατ δολαρίων. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε νοικιάσει την πολυτελή κατοικία το 2020 και σχεδίαζε να την αγοράσει.

Όπως αναφέρει το TMZ, η μοναχοκόρη του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις «ερωτεύτηκε» το εντυπωσιακό αρχοντικό στο Καλαμπάσας του Λος ‘Αντζελες, με την πρώτη ματιά και μετακόμισε αμέσως με τα δίδυμα κορίτσια της, Φίνλεϊ και Χάρπερ και τον πρώην σύζυγό της Ντάνι Κίου.

Σύμφωνα με την καταχώρηση της Redfin, η έπαυλη των 7.440 τετραγωνικών μέτρων σε γαλλικό στυλ ανακαινίστηκε πρόσφατα από τον μεσίτη και φίλο της Ρομπ Φρίντμαν.

Διαθέτει μεταξύ άλλων έξι υπνοδωμάτια προσφέροντας υπέροχη θέα στα βουνά του Λος Άντζελες και επτά μπάνια, αίθουσα προβολής ταινιών, κελάρι κρασιών, γυμναστήριο και πισίνα.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν δύο μέρες πριν τον θάνατό της, στις Χρυσές Σφαίρες.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.