Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζεται με τη νεογέννητη κόρη της

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζεται με τη νεογέννητη κόρη της

Η Μαρία Μενούνος είναι πλέον μητέρα, κάτι που περίμενε με ανυπομονησία για πολλά χρόνια, όπως η ίδια έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της. Νωρίτερα, στις αρχές του Ιουλίου η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος έχει ήδη κάνει τις πρώτες αναρτήσεις της στα social media με την κόρη της και το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, προχώρησε σε ακόμη μία.

Πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα δίπλα από τα πατουσάκια του μωρού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τα πιο μικρά ποδαράκια αφήνουν τα μεγαλύτερα αποτυπώματα στις καρδιές μας! Υπέροχο απόσπασμα! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη!!!».

Δείτε την ανάρτηση

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη Αθηνά την οποία έχει στην αγκαλιά της, ενώ χαρακτηριστικά φορούν και οι δύο ασορτί ρούχα με πολύχρωμο σχέδιο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Το έκανα. Τα ασορτί ρούχα! Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ! Χαχαχα».

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE