Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζεται με τη νεογέννητη κόρη της

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζεται με τη νεογέννητη κόρη της

Η Μαρία Μενούνος είναι πλέον μητέρα, κάτι που περίμενε με ανυπομονησία για πολλά χρόνια, όπως η ίδια έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της. Νωρίτερα, στις αρχές του Ιουλίου η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος έχει ήδη κάνει τις πρώτες αναρτήσεις της στα social media με την κόρη της και το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου, προχώρησε σε ακόμη μία.

Πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα δίπλα από τα πατουσάκια του μωρού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τα πιο μικρά ποδαράκια αφήνουν τα μεγαλύτερα αποτυπώματα στις καρδιές μας! Υπέροχο απόσπασμα! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη!!!».

Δείτε την ανάρτηση

Το Σάββατο 29 Ιουλίου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νεογέννητη Αθηνά την οποία έχει στην αγκαλιά της, ενώ χαρακτηριστικά φορούν και οι δύο ασορτί ρούχα με πολύχρωμο σχέδιο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Το έκανα. Τα ασορτί ρούχα! Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ! Χαχαχα».

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE