ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν ένας ποδοσφαιριστής έχει το know how ως προς την κατάκτηση τίτλων, αυτός είναι ο Πέδρο

Αν ένας ποδοσφαιριστής έχει το know how ως προς την κατάκτηση τίτλων, αυτός είναι ο Πέδρο

Από τη μία μπορεί να μιλάμε ώρες για αυτόν τον ποδοσφαιριστή και από την άλλη μπορεί να μην τον αναφέρουμε καν. Έτσι ήταν άλλωστε η μοίρα του από την αρχή της καριέρας του.

Δεν θα μπορούσε να αλλάξει τώρα που «έκλεισε» τα 36. Ο Πέδρο ήταν σημαντικός σε κάθε ομάδα που αγωνιζόταν, αλλά δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής. Ακόμη και αν έχει πάρει τα πάντα. Συμβιβάστηκε όμως με αυτό και είτε κάποιος τον λατρεύει, είτε δεν τον… έχει σε εκτίμηση, δεδομένα τον παραδέχεται.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα υπάρχουν πάντα ποδοσφαιριστές που δεν θα λαμβάνουν την αναγνώριση που τους πρέπει. Όπως και το αντίστροφο. Θα υπάρχουν και παίκτες που έχοντας πραγματοποιήσει ορισμένες καλές σεζόν και αρκετές λιγότερο θετικές, έχουν εντυπωθεί στη συνείδηση όλων ως εξαιρετικοί παίκτες, που πιθανώς δεν θα προκύψουν ξανά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top