Κεραυνός χτυπά αεροσκάφος στο αεροδρόμιο! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Κεραυνός χτυπά αεροσκάφος στο αεροδρόμιο! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας κεραυνός έπληξε αεροσκάφος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα.

Το βίντεο δείχνει την έντονη βροχή που έπεφτε στο αεροδρόμιο όπου τα αεροσκάφη περίμεναν σε σειρά για να απογειωθούν την ώρα που η αστραπή χτύπησε ένα από αυτά.

«Ενώ τραβούσα τη σειρά των αεροσκαφών στις 18 Αυγούστου έτυχε να καταγράψω τον κεραυνό να πέφτει σε ένα αεροσκάφος 737», έγραψε ο χρήστης του YouTube  που ανέβασε το βίντεο.

Εκπρόσωπος της Delta Airlines επιβεβαίωσε το περιστατικό σημειώνοντας πως το αεροσκάφος Boeing 737-900R εκτελούσε την πτήση 67 με προορισμό το Λας Βέγκας.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός σε κάποιον από τους 11 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε με καθυστέρηση δύο ωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE