ΠΑΡΑ-THEMA

Ηλεκτρισμός: Γιατί δεν υπολογίστηκε η επιχορήγηση της Κυβέρνησης για Ιούνιο στους λογαριασμούς Αυγούστου;

Ηλεκτρισμός: Γιατί δεν υπολογίστηκε η επιχορήγηση της Κυβέρνησης για Ιούνιο στους λογαριασμούς Αυγούστου;

Πολλά είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χρήστες οι οποίοι έλαβαν πρόσφατα τον λογαριασμό της ΑΗΚ για τη διμηνία Ιούνιος - Ιούλιος, καθώς δεν υπολογίστηκε η επιχορήγηση της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχορήγηση άρχισε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 και έληξε τέλος του Ιουνίου 2023. Διήρκησε συνολικά 10 μήνες.

Διευκρινίζεται ότι η επιχορήγηση αφορά την περίοδο που εκδίδονται τα τιμολόγια/λογαριασμοί. Οπότε, όσοι έλαβαν χορηγία στον λογαριασμό που εκδόθηκε τον Σεπτέμβρη του 2022, αφορούσε τη διμηνία Ιούλιο-Αύγουστο, και κατ’ επέκταση όσοι πήραν λογαριασμό τον Οκτώβριο, αφορούσε τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Άρα, όσοι πήραν λογαριασμό που εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2023 έλαβαν χορηγία για Μάιο και Ιούνιο ενώ όσοι πήραν λογαριασμό τον Αύγουστο που αφορούσε Ιούνιο - Ιούλιο δεν πήραν. Συνολικά όλοι οι πολίτες, ανεξερέτου ποιον μήνα εκδίδεται ο λογαριασμός, έλαβαν χορηγία για σύνολο 10 μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμόΑυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top