Έρχεται απευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας εντός του 2024

Έρχεται απευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας εντός του 2024

Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Λάρνακας με το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης υπέγραψαν ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της ΠΑΜΘ για θέματα τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης και η αντιπρόεδρος του κυπριακού ταξιδιωτικού οργανισμού TOP KINISIS Έλενα Τάνου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, η εν λόγω προγραμματική συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων και οργανωμένων δράσεων εξωστρέφειας και προβολής του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο και σκοπό έχει την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Αλεξανδρούπολης αλλά και της ΠΑΜΘ στο κυπριακό κοινό.

Στόχος είναι η έναρξη από την περίοδο του Πάσχα 2024 και καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο (2024) της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης (charter) από και προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας (Γ. Κληρίδης) στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης (Δημόκριτος). Για τη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών σε ό,τι αφορά την επίτευξη της έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης των δύο αεροδρομίων προβλέπεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ των τριών μερών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.