Πήγε στη θάλασσα και του έπεσε η… μασέλα – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της – Δείτε φωτογραφία

Πήγε στη θάλασσα και του έπεσε η… μασέλα – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της – Δείτε φωτογραφία

Ενώπιον πολλών και διάφορων «εκπλήξεων» στις ακτές, βρίσκονται καθημερινά όσοι πηγαίνουν θάλασσα είτε για κολύμπι είτε για ηλιοθεραπεία είτε απλά για περπάτημα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus PE» στο Facebook, πολίτης που πήγε στην παραλία, φεύγοντας ξέχασε να πάρει μαζί του ή καλύτερα του έπεσε η… μασέλα του.

Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύθηκε με την εξής λεζάντα: «Αναζητείται ο ιδιοκτήτης».

Βέβαια τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση δίνουν και παίρνουν, με ένα πολίτη να γράφει μάλιστα πως «αν δεν βρεθεί ο κάτοχος της, θέλω την».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE