Τυλίχθηκε στις φλόγες ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

Τυλίχθηκε στις φλόγες ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας

  Φωτιά εκδηλώθηκε σε ημιφορτηγό όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, σε σημείο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, στη Λάρνακα, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, γύρω στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η κυκλοφορία στην περιοχή.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.
 
Μέλη της Αστυνομίας στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη του Τμήματος Δασών επιχειρούν για κατάσβεση της πυρκαγιάς.
 
Ο οδηγός του φορτηγού εξήλθε έγκαιρα του οχήματος του, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE