Εντοπίστηκε ο οδηγός κινητής κάμερας που πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ - Η εξώδικη καταγγελία και το ποσό που θα πληρώσει

 Εντοπίστηκε ο οδηγός κινητής κάμερας που πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ - Η εξώδικη καταγγελία και το ποσό που θα πληρώσει

Την έντονη αντίδραση πολιτών προκάλεσε η φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μερες, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Στην εικόνα απεικονιζόταν όχημα κινητής κάμερας, να είναι σταθμευμένο σε θέση στάθμευσης ΑμεΑ.

Αμέσως έγιναν οι διαδικασίες από την πλευρά της Αστυνομίας, αρχικά για εξακρίβωση της γνησιότητας της φωτογραφίας και στην συνέχεια έγιναν έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος την εν λόγω χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline , ο οδηγός του οχήματος κινητής κάμερας εντοπίστηκε και ακολούθησε εξώδικη καταγγελία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όπως αναφέρεται στον περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων η ποινή για στάθμευση σε χώρο στάθμευσης ΑμεΑ είναι στα €300.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.