ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τη δολοφονία Γερμανίδας στο Πήλιο – Γιατί καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις Αρχές ο σύζυγός της – Τι λέει ο ίδιος

Θρίλερ με τη δολοφονία Γερμανίδας στο Πήλιο – Γιατί καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις Αρχές ο σύζυγός της – Τι λέει ο ίδιος

Αδιέξοδα συναντούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν την δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας S.B. που τραυματίστηκε θανάσιμα από μια σφαίρα που δέχθηκε πισώπλατα έξω από το σπίτι της στην περιοχή Μηλίνα του νοτίου Πηλίου.

Ο 62χρονος σύζυγός της L.B. που την βρήκε νεκρή στις 24 Ιουλίου, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν έφυγε από το σπίτι ένας τεχνικός που είχε καλέσει για να κάνει κάποιες εργασίες, ενώ ο ίδιος έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε είδε τη σύζυγό του νεκρή στην αυλή. Έτσι, δικαιολόγησε ότι καθυστέρησε σχεδόν πέντε ώρες να ειδοποιήσει τις Αρχές. Την κατάθεσή του επιβεβαίωσε ο τεχνικός, είπε όμως ότι δεν μπορεί να ξέρει αν συνέβη κάτι μετά την αποχώρησή του.

Το άψυχο σώμα της 58χρονης ήταν πεσμένο μπροστά στην καγκελόπορτα της περίφραξης και στραμμένο προς το σπίτι, πράγμα που δείχνει ότι είχε μόλις μπει όταν δέχθηκε τη φονική βολίδα στην πλάτη. Το σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν διαπληκτίστηκε με κάποιον, ο οποίος την πυροβόλησε ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Ωστόσο, οι γείτονες εξετάστηκαν και δεν προέκυψε ότι κάποιος από αυτούς είχε διαφορές με την Γερμανίδα ή τον σύζυγό της.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι ανηφορικό, πράγμα που δικαιολογεί πώς η 59χρονη πυροβολήθηκε με φορά από κάτω προς τα πάνω. Όμως, αυτό πρέπει να συνέβη από σχετικά μικρή απόσταση, γιατί το 22άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε χάνει μεγάλο μέρος της ισχύος του από μακρινή απόσταση και το βλήμα απλώς θα τραυμάτιζε την άτυχη γυναίκα.

Όμως, η σφαίρα διαπέρασε τον αριστερό πνεύμονα και το περικάρδιο και προκάλεσε διαμπερές τραύμα στην καρδιά, γεγονός που δείχνει ότι εβλήθη από σχετικά κοντινή απόσταση, όχι όμως τέτοια που η εκπυρσοκρότηση να προκαλέσει κάψιμο στην πληγή. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, καθώς το αρκετά διατρητικά βλήμα των 22 χιλιοστών δεν άφησε μεγάλη οπή στο σημείο διείσδυσης, ούτε προκάλεσε εκτεταμένη αιμορραγία.

Όλα τα προηγούμενα οδηγούν στην απόρριψη της πιθανότητας η 59χρονη να τραυματίστηκε από μπαλωθιά που έπεσε από την ευρύτερη περιοχή, ενώ αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο να εκπυρσοκρότησε το όπλο από λάθος χειρισμό και να εξοστρακίστηκε το βλήμα, καθώς στο τσιμεντένιο δάπεδο της αυλής δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος. Οι αστυνομικοί περιμένουν το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης στο βλήμα, αλλά και την εξέταση όσων ευρημάτων συνέλεξαν από το σημείο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εθνάρχης Μακάριος Γ: 46 χρόνια από τον θάνατο του - Οδοιπορικό «Τ» στον τάφο του - Φωτογραφίες

Ταξίδια: Αποζημιώσεις και δικαιώματα επιβατών για καθυστερημένη, φθαρμένη ή χαμένη αποσκευή

Εργατικά ατυχήματα: Αυτά συναντάμε πιο συχνά στην Κύπρο - Οι λόγοι που συμβαίνουν και η ευθύνη του εργοδότη

«Καμίνι» η Κύπρος: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Οι top 5 διαφημίσεις της πιο διάσημης ξανθιάς

Πυρκαγιά στον Άγιο Μάμα: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά - Στη μάχη ξανά εναέρια μέσα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top