Στη Νέα Υόρκη o Oμήρου για την Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων

Στη Νέα Υόρκη o Oμήρου για την Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται από τις 30 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκης Λ. Ομήρου για να συμμετάσχει στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων.

Η διάσκεψη διοργανώνεται από τη Διακοινοβουλευτική Ένωση, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, από 31 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου, με θέμα «Η δημοκρατία στην υπηρεσία της ειρήνης και της αειφόρου ανάπτυξης: Οικοδομώντας τον κόσμο που θέλουν οι άνθρωποι», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της Διάσκεψης, ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να έχει συναντήσεις με Προέδρους άλλων εθνικών κοινοβουλίων και διεθνών οργανισμών, αξιωματούχους του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής, καθώς και επαφές με παράγοντες της ομογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE