Στις 10 το πρωί, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον ΟΚΥΠΥ και στις 11 με τον ΟΑΥ.
Επιδίωξη της Κυβέρνησης, είναι να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα, οι στρεβλώσεις και οι καταχρήσεις που έχουν παρουσιαστεί, από την έναρξη εφαρμογής του ΓεΣΥ.
Στην πρώτη συνάντηση του με τις ηγεσίες των Οργανισμών, τον Ιούνιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ζητήσει κατάθεση οδικών χαρτών, με χρονικά ορόσημα, για βελτίωση του Γενικού Συστήματος Υγείας και παράλληλη οικονομική εκτίμηση για τις επιβαλλόμενες δράσεις.
Προτεραιότητα δίδεται στη μείωση των λιστών αναμονής, στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, στην επέκταση του ωραρίου των εφημερευόντων ιατρείων στον εξορθολογισμό των αποζημιώσεων των παρόχων υγείας και στη διοικητική αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων.
ΠΗΓΗ: Riknews.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mαλλιά κουβάρια για την αντικατοχική των Αμμοχωστιανών
Με αργούς ρυθμούς συνεχίζεται η υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Πότε λήγει η προθεσμία
Μειώθηκαν οι καταγγελίες για αδικαιολόγητες τιμές σε ομπρέλες και κρεβατάκια στις παραλίες - Πόσα τα χρεώνουν και τι ισχύει με το «φαινόμενο της πετσέτας»
«Ψήνεται» η Κύπρος: «Αγγίζει» τους 40 βαθμούς και πάλι η θερμοκρασία - Πότε θα τεθεί σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Παρίστανε την ιδιοκτήτρια ξένου διαμέρισματος για να το νοικιάσει - Πήρε και προκαταβολή - Χειροπέδες σε 34χρονη