Άκυρο τελικά: Δεν θα παραστεί στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου ο Ολουτσάι

Άκυρο τελικά: Δεν θα παραστεί στην αντικατοχική του Δήμου Αμμοχώστου ο Ολουτσάι

Ο λεγόμενος Δήμαρχος Αμμοχώστου, Σουλεϊμάν Ολουτσάι αποφάσισε, τελικά, να μην παραστεί στην αυριανή αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου.

Οπως ανέφερε στο ΡΙΚ, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, ο Σουλεϊμάν Ουλούτσαϊ επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υπευθυνο πολιτιστικών θεμάτων του δήμου, Νίκο Κάρουλλα, τον οποίο ενημέρωσε για την απόφαση του.

Του ανέφερε ότι δεν θα ήθελε η παρουσια του στην εκδήλωση να δημιουργήσει είτε προστριβές είτε προβλήματα στις προσπάθειες επανέναρξης του διαλόγου για το Κυπριακό.

Για το θέμα αναμένεται να εκδοθεί, εντός της ημέρας, επίσημη ανακόινωση από τον Δήμο Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.