Πυρκαγιά στον Ακάμα: Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών - Κάηκε χαμηλή άγρια βλάστηση

Πυρκαγιά στον Ακάμα: Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών - Κάηκε χαμηλή άγρια βλάστηση

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Παρασκευή δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ίνειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:55 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:20 αφού έκαψε έκταση ενός εκταρίου με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας εκσκαφέας του Τμήματος Δασών.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επίσης τα 2 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE