Πυρκαγιά στον Ακάμα: Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών - Κάηκε χαμηλή άγρια βλάστηση

Πυρκαγιά στον Ακάμα: Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών - Κάηκε χαμηλή άγρια βλάστηση

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε την Παρασκευή δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Ίνειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:55 και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:20 αφού έκαψε έκταση ενός εκταρίου με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 18 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας εκσκαφέας του Τμήματος Δασών.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επίσης τα 2 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE