Ανοιξαν πυρ κατά οδηγού ταξί στην Ελλάδα - Τον πυροβόλησαν στα πόδια

Ανοιξαν πυρ κατά οδηγού ταξί στην Ελλάδα - Τον πυροβόλησαν στα πόδια

Ενοπλη επίθεσε σε βάρος οδηγού ταξί σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Συγγρού.

‘Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πυροβόλησαν οδηγό ταξί ηλικίας 29 ετών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα πόδια.

Το θύμα βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο – κλαμπ και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ο τραυματίας οδηγός ταξί, στην κατάθεση του είπε πως την ώρα της επίθεσης, στις 06:10, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού και περίμενε πελάτη, όταν τον πλησίασε το δίκυκλο και ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων τον πυροβόλησε στα πόδια χωρίς να πει το παραμικρό, ενώ τους είπε πως δεν είχε διαφορές με κανέναν ούτε μπλεξίματα με… περίεργες παρέες.

Ηδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE