Ανοιξαν πυρ κατά οδηγού ταξί στην Ελλάδα - Τον πυροβόλησαν στα πόδια

Ανοιξαν πυρ κατά οδηγού ταξί στην Ελλάδα - Τον πυροβόλησαν στα πόδια

Ενοπλη επίθεσε σε βάρος οδηγού ταξί σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Συγγρού.

‘Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πυροβόλησαν οδηγό ταξί ηλικίας 29 ετών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα πόδια.

Το θύμα βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο – κλαμπ και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Ο τραυματίας οδηγός ταξί, στην κατάθεση του είπε πως την ώρα της επίθεσης, στις 06:10, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο επί της λεωφόρου Συγγρού και περίμενε πελάτη, όταν τον πλησίασε το δίκυκλο και ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων τον πυροβόλησε στα πόδια χωρίς να πει το παραμικρό, ενώ τους είπε πως δεν είχε διαφορές με κανέναν ούτε μπλεξίματα με… περίεργες παρέες.

Ηδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE