Στο οδόφραγμα της Δερύνειας οι μοτοσικλετιστές της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού - Δείτε φωτογραφία

Στο οδόφραγμα της Δερύνειας οι μοτοσικλετιστές της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού - Δείτε φωτογραφία

Με υπέρτιτλο την πεντασύλλαβη λέξη ελευθερία ξεκίνησε το φετινό οδοιπορικό της «Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού», με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από τη θυσία των δύο ηρώων της Αμμοχώστου.

Κατά τη σημερινή μέρα (5/8) οι μοτοσικλετιστές θα μεταφερθούν στο κατοχικό οδόφραγμα της Δερύνειας.  

Δείτε φωτογραφία από τη συγκέντρωση στον αυτοκινητόδρομο

«Οι μηχανές ανάβουν για την ολοκλήρωση του οδοιπορικού. Οι έγνοιες των ανθρώπων, από τον Πύργο στην Αμμόχωστο, μεταφέρονται στο κατοχικό οδόφραγμα της Δερύνειας, 27 χρόνια μετά τις δολοφονίες. Η κάθε συλλαβή της ελευθερίας προωθείται με ευλάβεια στα ιστορικά χώματα των δύο λεβεντών.

Η λέξη θα ολοκληρωθεί μα ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη δικαιοσύνη. Δεν θα ξεχαστεί αυτό το φονικό. Δεν θα σιγήσουν οι μηχανές, δεν θα σταματήσουν τα πετάλια, δεν θα διακόψουν το τρέξιμο, το κολύμπι, όσο κι αν πληγώνει η σημαδούρα δίπλα στην Αμμόχωστο. Καλή λευτεριά. Καλή Κερύνεια», το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο των μοτοσικλετιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE