Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας στην Ελλάδα

Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας στην Ελλάδα

Ένα άνδρας 67 ετών που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα κατά την πυρκαγιά στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας, στις 26 Ιουλίου, πέθανε το Σάββατο σε νοσοκομείο.

Ο άνδρας, που ήταν μελισσοκόμος, είχε προσπαθήσει να σώσει τις κυψέλες του.

Το LamiaReport ανέφερε ότι κατά την προσπάθεια να σώσει τα μελίσσια άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.

Αρχικά είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE