Πυρκαγιά στην Αργάκα: Έκαψε τρία δεκάρια - Διερευνώνται τα αίτια πρόκλησης

Πυρκαγιά στην Αργάκα: Έκαψε τρία δεκάρια - Διερευνώνται τα αίτια πρόκλησης

Έκταση περίπου 3 δεκαρίων με άγρια δασική βλάστηση και πεύκα έκαψε η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή στην τοποθεσία «πομιζέρκα» της κοινότητας Αργάκας, στην Πάφο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13.55 και σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό έλεγχο στις 14:58.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 30 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα, 7 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα και εθελοντές από τις κοινότητες της περιοχής. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν επίσης, 1 ερπυστριοφόρο τράκτορ του Τμήματος Δασών και 2 ιδιωτικά.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν και τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE