Τραγωδία στη Ρόδο: Αιφνίδιος θάνατος 24χρονης που διασκέδαζε για τα γενέθλιά της

Τραγωδία στη Ρόδο: Αιφνίδιος θάνατος 24χρονης που διασκέδαζε για τα γενέθλιά της

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη γιόρταζε, σε ξενοδοχείο του νησιού, τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφοριες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνωρίζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φιλους της και ολοκληρο το νησι της Ροδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά απο σχετική διαδικασια που θα ακολουθηθεί.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE