ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ακούστηκαν φωνές και μετά η πτώση» - Τι λένε οι γείτονες του 40χρονου Κοτσλή

«Ακούστηκαν φωνές και μετά η πτώση» - Τι λένε οι γείτονες του 40χρονου Κοτσλή

Το θρίλερ συνεχίζεται σχετικά με τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα Θανάση Κοτσλή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του έχει συλληφθεί για τον φόνο του και οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται.

Ο Κοτσλής το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας - κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο. Στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Ο 38χρονος συγκάτοικος του Θανάση Κοτσλή, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν. Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση.

Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντα πέσει από τον 3ο όροφο.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Ο Κοτσλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντός Σεπτεμβρίου σηκώνει μανίκια το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο – Η διαδικασία που θα ακολουθείται για διορισμούς σε Ημικρατικούς

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top