Πιάστηκε καρχαρίας ενός μέτρου σε δίχτυα ψαρά!

Πιάστηκε καρχαρίας ενός μέτρου σε δίχτυα ψαρά!

Καρχαρίας νεαρής ηλικίας και μήκους περίπου ενός μέτρου πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά στις Νιές της Σούρπης, ενώ ανησυχία εκφράζεται για το ενδεχόμενο η μητέρα του να βρίσκεται ήδη στα νερά του Παγασητικού κόλπου.

Ωστόσο, ενδέχεται το νεαρό ψάρι να έχασε τα νερά του στο Αιγαίο, να ακολούθησε κάποιο πλοίο ή αλιευτικό και να βρέθηκε στον Παγασητικό.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ο μικρός καρχαρίας πιάστηκε στα δίχτυα του ψαρά σε βάθος 28 μέτρων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ακόμη λίγο μεγαλύτερος κατάφερε να ξεφύγει σκίζοντας τα δίχτυα.

Με παρέμβαση του Λιμενικού ο καρχαρίας μεταφέρθηκε σε ειδικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί από τους επιστήμονες σε ελέγχους, αλλά και εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE