Ντέιβιντ Μπέκαμ: Περιγράφει την πρώτη γνωριμία με τη Βικτόρια Μπέκαμ - «Ήταν η αγαπημένη μου από τις Spice Girls»

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Περιγράφει την πρώτη γνωριμία με τη Βικτόρια Μπέκαμ - «Ήταν η αγαπημένη μου από τις Spice Girls»

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μετρούν 21 χρόνια γάμου, όμως μέχρι και σήμερα ο ποδοσφαιριστής θυμάται τη γνωριμία τους με κάθε λεπτομέρεια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στο «Tonight Show» και περιέγραψε το πώς γνωρίστηκαν, ενώ αποκάλυψε πως κρατάει κάτι από εκείνη τη μέρα μέχρι και σήμερα.

«Την γνώρισα, όταν είχε έρθει να με δει σε ένα παιχνίδι στο Λονδίνο με τον μάνατζέρ της και μια από τις Spice Girls, την αθλητική. Όλοι τις ξέραμε τις Spice Girls, γιατί είχαν τεράστια φήμη τότε. Εγώ βρισκόμουν στη Manchester United. Όλοι είχαμε την αγαπημένη μας Spice Girl. Προφανώς και η Βικτόρια ήταν η αγαπημένη μου. Οπότε ναι, έτσι ήταν η πρώτη φορά που τη γνώρισα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν της είχα μιλήσει εκείνη τη μέρα. Την επόμενη εβδομάδα, ήρθε πάλι στο Μάντσεστερ για να δει έναν άλλο αγώνα. Κι είχα κάποια ποτά τότε, πίναμε κι αποφάσισα να της μιλήσω. Είπα "γιατί όχι; Θα προσπαθήσω να πάρω τον αριθμό της"», συνέχισε να λέει.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, όχι μόνο κατάφερε να πάρει τον αριθμό της, αλλά κρατά το εισιτήριο, πάνω στο οποίο του τον έγραψε, μέχρι σήμερα.

«Μιλήσαμε για περίπου μια ώρα και τότε, έπρεπε να πάρει το τρένο και να φύγει. Μου έγραψε τον αριθμό της στο εισιτήριο που είχε, το οποίο το έχω ακόμα. 20 χρόνια αργότερα και 4 παιδιά και ακόμα το έχω», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE