Τραμπ: Απορρίφθηκε η αγωγή του σε βάρος της Τζιν Κάρολ για συκοφαντική δυσφήμιση

Τραμπ: Απορρίφθηκε η αγωγή του σε βάρος της Τζιν Κάρολ για συκοφαντική δυσφήμιση

Φωτιά στην Άλασσα: Στο Αμερικανός δικαστής απέρριψε σήμερα την ανταγωγή του Ντόναλντ Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους της συγγραφέα Ε. Τζιν Κάρολ, η οποία κέρδισε τον Μάιο αποζημίωση ύψους 5 εκατ. δολαρίων στη δική της αγωγή με την οποία υποστήριζε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της επιτέθηκε σεξουαλικά και την δυσφήμισε.

Ο Τραμπ κατέθεσε την αγωγή του βασιζόμενος στο γεγονός ότι η Κάρολ απάντησε «Ω, ναι, το έκανε», όταν ρωτήθηκε από το CNN γιατί οι ένορκοι στη δίκη της αποφάνθηκαν ότι δεν την είχε βιάσει αλλά ήταν υπεύθυνος για σεξουαλική επίθεση. Επίσης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θεώρησε συκοφαντικό για τον ίδιο ότι η Κάρολ είπε στον δικηγόρο του ότι ο πελάτης του «το έκανε, και το ξέρετε», λίγο μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας.

Ο δικαστής Λιούις Κάπλαν, του περιφερειακού δικαστηρίου του Μανχάταν, έκρινε ότι η αγωγή του Τραμπ πρέπει να απορριφθεί επειδή οι δηλώσεις της Κάρολ ήταν «ουσιαστικά αληθείς» και ο πρώην πρόεδρος δεν κατάφερε να αποδείξει ότι εκείνη τις έκανε με κακή πρόθεση.

Η ανταγωγή του Τραμπ κατατέθηκε στο πλαίσιο μιας δεύτερης αγωγής της Κάρολ, με την οποία ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση., Προκοπίου και Ξενοφώντος. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αυτό το κτίριο θα μετακομίσει εντός Σεπτεμβρίου το Υπ. Εργασίας – Το κόστος αγοράς και το πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE