Φωτιά στη Λεμεσό: O Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ σήμερα στο συντονιστικό κέντρο

Φωτιά στη Λεμεσό: O Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ σήμερα στο συντονιστικό κέντρο

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα (08/08) ο Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, Ιταμαρ Μπέν-Γκβιρ, στο συντονιστικό κέντρο παρά την Κοινότητα Παραμύθας, στις 9.00 το πρωί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, τον Υπουργό κ. Μπεν-Γκβιρ,  για θέματα Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Προστασίας Συνόρων υπό την αρμοδιότητα του οποίου βρίσκονται οι δυνάμεις πυρασφάλειας που έχουν σταλεί χθες στην Κύπρο, θα υποδεχθεί η ομόλογος του, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, κ.Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE