Τα κάνει όλα το ισχυρότερο όχημα στον κόσμο- Περνάει μέσα απο τοίχους και πάνω από νάρκες (Φώτο& Βίντεο)

Τα κάνει όλα το ισχυρότερο όχημα στον κόσμο- Περνάει μέσα απο τοίχους και πάνω από νάρκες (Φώτο& Βίντεο)

Eνα θωρακισμένο off-roader που αντέχει εκρήξεις από βαλλιστικούς πυραύλους και νάρκες και περνάει άθικτο μέσα από τοίχους επιδεικνύει τις δυνάμεις του σε πεδίο δοκιμών και δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμα του.

Πρόκειται για το Marauder, που περιγράφεται ως το πιο ασταμάτητο όχημα του κόσμου, και δοκίμασε τις δυνατότητες του στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής.

Με εξακύλινδρο diesel turbo κινητήρα, το θωρακισμένο αυτοκίνητο μπορεί να πιάσει ταχύτητες έως και 120 χλμ/ώρα ενώ είναι αρκετά ισχυρό ώστε να επιβιώσει από έκρηξη νάρκης και βαλλιστική επίθεση.

Το στρατιωτικό όχημα κινείται και σε ανώμαλο έδαφος, παρά τους 20 τόνους βάρος που ζυγίζει όταν είναι πλήρως εξοπλισμένο και με προστατευτικό περίβλημα.

Η Paramount, που το κατασκευάζει έχει ήδη λάβει χιλιάδες παραγγελίας, αλλά η εταιρεία ξεκαθάρισε πώς το πουλάει μόνο σε κυβερνήσεις για στρατιωτικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.