ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη - Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη - Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ο 29χρονος, κατά πληροφορίες, αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» σχεδόν νεκρός, χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στον «Ερυθρό Σταυρό»με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν Κροάτες και οι δύο Έλληνες. Ο 29χρονος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται εννέα τραυματίες.

Η ενημέρωση του νοσοκομείου ανέφερε:

Αναλυτικά η κατάσταση υγείας και τα στοιχεία εκτίθενται ως ακολούθως:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (22 ετών), διεκομίσθη με ασθενοφόρο, σε ανακοπή ΝΕΚΡΟΣ, στις (23:45 hrs) με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου, (από Τέμνον και νύσσον όργανο), από την Νέα Φιλαδέλφεια - διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20 hrs. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική λόγω υποσκληριδίου αιματώματος (συνεπεία ξυλοδαρμού).

3) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), εισήχθη ως πολυτραυματίας εις Α΄ Χειρουργική Κλινική ( Κάταγμα ωλένης, Θλαστικό κεφαλής)

4) Ημεδαπός υπήκοος, (45 ετών), αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε.

5) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), εισήχθη μετά από έλεγχο (συνέπεια ξυλοδαρμού).

6) Αλλοδαπός υπήκοος, (21 ετών), αντιμετωπίστηκε για θλαστικά τραύματα και αποχώρησε (ως κρατούμενος της Αστυνομίας)

7) Αλλοδαπός υπήκοος, (20 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικά τραύματα

8) Αλλοδαπός υπηκοος, (21 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικό τραύμα, (συνέπεια ξυλοδαρμού).

9) Αλλοδαπός υπήκοος, (25 ετών), αντιμετωπίστηκε για κάκωση ποδοκνημικής (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε, ως κρατούμενος της Αστυνομίας.

10) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική, λόγω ΚΕΚ (συνέπεια ξυλοδαρμού).

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου

Στο μεταξύ, με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» νωρίτερα και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους

Όσον αφορά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκσν 3 Κροάτες (20, 20 και 37ετων) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας -περιπου 20 ετών) στον Ερυθρό Σταυρό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top