Πλήθος κόσμου στο Μπρέι για το τελευταίο αντίο στη Σινέντ Ο'Κόνορ - Τραγουδούσαν το «Nothing Compares 2 U»

Πλήθος κόσμου στο Μπρέι για το τελευταίο αντίο στη Σινέντ Ο'Κόνορ - Τραγουδούσαν το «Nothing Compares 2 U»

Η Σινέντ Ο'Κόνορ έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 26 Ιουλίου σε ηλικία 56 ετών και σήμερα, χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στην πόλη Μπρέι για να την αποχαιρετήσουν.

Το κοινό κατέκλυσε τους δρόμους της γενέτειράς της, για να της πει το τελευταίο «αντίο», ενώ παντού ηχούσαν τα τραγούδια της, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πάνω από 3.000 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην παραθαλάσσια πόλη και τραγούδησαν όλοι μαζί το «Nothing Compares 2 U» που ήταν και η μεγάλη της επιτυχία.

 
Η κηδεία της θρυλικής τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, ενώ θα τελεστεί τηρώντας τα μουσουλμανικά έθιμα.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε ένα ιδιωτικό μνημόσυνο μόνο με την οικογένειά της, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς. Το παρών έδωσαν επίσης, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ, ο καλός της φίλος, Μπομπ Γκέλντοφ και ο Μπόνο.


Πριν την τελετή, η πομπή πέρασε από τους παραλιακούς δρόμους του Μπρέι, όπου και συγκεντρώθηκαν οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, μετά από παρότρυνση της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Από πού φαίνεται να προήλθε ο θάνατος του άτυχου 27χρονου μετά την πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Από πού φαίνεται να προήλθε ο θάνατος του άτυχου 27χρονου μετά την πυρκαγιά

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE