Το κοινό κατέκλυσε τους δρόμους της γενέτειράς της, για να της πει το τελευταίο «αντίο», ενώ παντού ηχούσαν τα τραγούδια της, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πάνω από 3.000 θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην παραθαλάσσια πόλη και τραγούδησαν όλοι μαζί το «Nothing Compares 2 U» που ήταν και η μεγάλη της επιτυχία.
Η κηδεία της θρυλικής τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, ενώ θα τελεστεί τηρώντας τα μουσουλμανικά έθιμα.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε ένα ιδιωτικό μνημόσυνο μόνο με την οικογένειά της, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς. Το παρών έδωσαν επίσης, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ, ο καλός της φίλος, Μπομπ Γκέλντοφ και ο Μπόνο.
Πριν την τελετή, η πομπή πέρασε από τους παραλιακούς δρόμους του Μπρέι, όπου και συγκεντρώθηκαν οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, μετά από παρότρυνση της οικογένειάς της.