Έβαλαν τέλος στο ειδύλλιο: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μόλις χώρισε

Έβαλαν τέλος στο ειδύλλιο: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μόλις χώρισε

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μόλις χώρισε από το 22χρονο μοντέλο σύντροφό του!

Όχι μόνο τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους αλλά ήδη κάνουν και διακοπές με τις παρέες τους, πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή και τη σύντροφό του Χριστιάνα Καρνέζη που τους τελευταίους μήνες ήταν αχώριστοι και έδειχναν ευτυχισμένοι. Κάτι που όμως πλέον δεν ισχύει πια αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο ενώ το καυτό μοντέλο βρίσκεται στη Βενετία με φίλες της για διακοπές, σύμφωνα με το star.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.