ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 26χρονο - Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κλέβει 19χρονο που ήταν αναίσθητος στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε 26χρονο - Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να κλέβει 19χρονο που ήταν αναίσθητος στην Αγία Νάπα

Στην αυτόφωρη σύλληψη άντρα ηλικίας 26 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, που εντόπισαν τον ύποπτο να αποσπά περιουσία από άντρα ηλικίας 19 ετών, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Νάπας. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 19χρονος, ο οποίος επανέφερε τις αισθήσεις του, είναι καλά στην υγεία του.

Τον 19χρονο αντιλήφθηκαν να βρίσκεται αναίσθητος σε δρόμο στην περιοχή Αγίας Νάπας, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που λίγο μετά τα μεσάνυκτα βρίσκονταν σε περιπολία, στο πλαίσιο των δράσεων αστυνόμευσης για πρόληψη του εγκλήματος και φαινομένων οχληρίας. Την ίδια ώρα τα μέλη του ΤΑΕ αντιλήφθηκαν τον 26χρονο ύποπτο να παίρνει από τον 19χρονο, ένα τσαντάκι ώμου.

Τα μέλη του ΤΑΕ έσπευσαν στο σημείο, όπου αφού υπέδειξαν στον 26χρονο ύποπτο την αστυνομική τους ταυτότητα, αυτός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Κατά την ανακοπή του, ο ύποπτος επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, που προχώρησαν στη σύλληψη του, παρά το ότι αυτός προέβαλε αντίσταση.

Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία ανευρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου, το τσαντάκι που αυτός είχε αποσπάσει από τον 19χρονο, εντός του οποίου βρίσκονταν ένα κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό σε αγγλικές στερλίνες, και μία άδεια οδήγησης, με τα στοιχεία του 19χρονου, επισκέπτη από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην κατοχή του 26χρονου υπόπτου εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 1,700 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται, αφού ο ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή του.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 26χρονου για τα αυτόφωρα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ

παράλληλα παρείχαν βοήθεια στον 19χρονο, ο οποίος στη συνέχεια επανέφερε τις αισθήσεις του. Ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια για εξακρίβωση των στοιχείων του υπόπτου, διαπιστώθηκε ότι αυτός είναι υπήκοος τρίτης χώρας και βρίσκεται παράνομα στη Δημοκρατία, αφού η άδεια παραμονής του έχει λήξει τον Ιούλιο, 2023. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top