Η τρομακτική στιγμή που πελώριο κύμα παρασύρει κοριτσάκι από προβλήτα στην Αγγλία - Δείτε βίντεο

Η τρομακτική στιγμή που πελώριο κύμα παρασύρει κοριτσάκι από προβλήτα στην Αγγλία - Δείτε βίντεο

Τη στιγμή που ένα πελώριο κύμα παρασύρει ένα κορίτσι που στέκεται σε προβλήτα και το ρίχνει στη θάλασσα, καταγράφει βίντεο που δημοσιεύουν βρετανικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, γύρω στις 7 το απόγευμα, στο λιμάνι Ίλφρακομπ στα νότια της κομητείας Ντέβον.

Μια ομάδα 4 παιδιών έπαιζε στην προβλήτα την ώρα της πλημμυρίδας, όταν ξαφνικά ένα από τα πελώρια κύματα χτύπησε τη μικρούλα, παρασύροντας το σώμα της μέσα από τα κάγκελα στη θάλασσα.




Καθώς το κορίτσι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κολυμπήσει πίσω στην προβλήτα, αρκετοί από τους παρευρισκομένους έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Τελικά κατάφεραν, ρίχνοντάς της πρώτα ένα σωσίβιο, να την τραβήξουν πίσω στη στεριά, όπου δέχτηκε ιατρική βοήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE