Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, γύρω στις 7 το απόγευμα, στο λιμάνι Ίλφρακομπ στα νότια της κομητείας Ντέβον.
Μια ομάδα 4 παιδιών έπαιζε στην προβλήτα την ώρα της πλημμυρίδας, όταν ξαφνικά ένα από τα πελώρια κύματα χτύπησε τη μικρούλα, παρασύροντας το σώμα της μέσα από τα κάγκελα στη θάλασσα.
Καθώς το κορίτσι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κολυμπήσει πίσω στην προβλήτα, αρκετοί από τους παρευρισκομένους έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Τελικά κατάφεραν, ρίχνοντάς της πρώτα ένα σωσίβιο, να την τραβήξουν πίσω στη στεριά, όπου δέχτηκε ιατρική βοήθεια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




