LIKE ONLINE

ΗΠΑ: 22χρονη ανακάλυψε μέσω τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ ότι το αγόρι της την απάτησε-Τι συνέβη - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: 22χρονη ανακάλυψε μέσω τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ ότι το αγόρι της την απάτησε-Τι συνέβη - Δείτε βίντεο

Πάνω από 2,7 εκατομμύρια θεάσεις (views) έχει βίντεο στο TikTok, μιας 22χρονης κοπέλας από το Μαϊάμι, η οποία… ανακάλυψε μέσω τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ ότι το αγόρι της την απατά.

Ο λόγος για τη Mia Dio, μια influencer, η οποία «κλωνοποίησε» τη φωνή του συντρόφου της, με τη βοήθεια λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης AI, και πραγματοποίησε μία συνομιλία με τον κολλητό του, μετά από υποψίες που είχε ότι το αγόρι της την απάτησε.

Η Mia Dio χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυΐα» από χρήστες του TikTok, καθώς μοιράστηκε τη μέθοδό της σε σχετικό βίντεο, που έχει γίνει πλέον viral.

«Θα κλωνοποιήσω με τεχνητή νοημοσύνη τη φωνή του φίλου μου, θα καλέσω τον καλύτερο φίλο του και θα καταλάβω, αν μου είπε ψέματα για το τι έκανε χθες το βράδυ», ανέφερε η Mia στην αρχή του σχετικού βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια φορές!

«Το αγόρι μου συμπεριφέρεται πολύ περίεργα. Έτσι άνοιξα ένα λογισμικό κλωνοποίησης φωνής και εισήγαγα φωνητικά μηνύματα που μου είχε αφήσει. Μετά, πληκτρολόγησα ένα σενάριο για το τι θέλω να πει ο φίλος μου στον φίλο του», πρόσθεσε η 22χρονη.

Στη συνέχεια του βίντεο, η Mia Dio χρησιμοποίησε το iPad του φίλου της για να καλέσει τον φίλο του.

Φαινομενικά πεπεισμένος ότι μιλάει με τον φίλο του, ο φίλος του, Billy, τού «υπενθύμισε» ότι το προηγούμενο βράδυ είχε μεθύσει τόσο πολύ, που έπιασε μία τυχαία κοπέλα και άρχισε να φιλιέται μαζί της μπροστά σε όλους.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την Mia έτοιμη να βάλει τα κλάματα, σημειώνοντας ότι θα μοιραστεί ένα δεύτερο βίντεο με την ίδια να αντιμετωπίζει τον φίλο της.

Στα σχόλια της ανάρτησής της, μάλιστα, πολλοί χρήστες του TikTok την επαινούν για την έξυπνη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ, προκειμένου να «πιάσει» τον απατεώνα φίλο της.

 

Τι συνέβη τελικά

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ενώ η Mia… κατακλύστηκε από μηνύματα υποστήριξης, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το όλο θέμα δεν ήταν παρά μια έξυπνα ενορχηστρωμένη φάρσα, ενώ «στο κόλπο» ήταν τόσο ο φίλος της, όσο και ο φίλος του.

Η ίδια πρόσθεσε ότι ήθελε να μοιραστεί το hack για όποιον/α δεν είναι σίγουρος/η για τη συμπεριφορά του/της συντρόφου του/της, λέγοντας ότι το βίντεο και η ανταπόκριση που είχε αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης ΑΙ στην αποκάλυψη των «απατεώνων».

«Χρησιμοποίησα ένα λογισμικό που κόστιζε περίπου 4 δολάρια», εξήγησε η ίδια αναφορικά με το πώς κατάφερε να «κλωνοποιήσει» τη φωνή του συντρόφου της.

ΠΗΓΗ: mynews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top