Νέο επεισόδιο εγκατάλειψης παιδιού σε όχημα στην Ελλάδα – Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Νέο επεισόδιο εγκατάλειψης παιδιού σε όχημα στην Ελλάδα – Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Μεσολογγίου έβγαλαν από σταθμευμένο ΙΧ ένα 4χρονο κορίτσι, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου.

Το κοριτσάκι είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, ο οποίος έκανε ψώνια σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ.

Περαστικοί από το σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία με τους αντρες της ΔΙΑΣ να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να απεγκλωβίζουν το παιδί.

Το κοριτσάκι για προληπτικούς λόγους διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Αγρίνιο, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό, η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE