Έμπλεξε 45χρονος – Είχε στην αυλή του σπιτιού του φυτά κάνναβης

Έμπλεξε 45χρονος – Είχε στην αυλή του σπιτιού του φυτά κάνναβης

Ποσότητα ναρκωτικών και υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, εντόπισε και κατάσχεσε, η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία 45χρονου. Ο 45χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6π.μ. σήμερα (9/8), μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στην οικία 45χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες, στην αυλή της οικίας και κατασχέθηκαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης. Εντός της οικίας εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 426 γραμμαρίων.

Εναντίον του 45χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE