Έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών λόγω τροχαίου

Έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών λόγω τροχαίου

Λόγω οδικής σύγκρουσης, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, έχει κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, παρά το χωριό Τριμίκλινη. Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, για παροχή διευκολύνσεων στους οδηγούς.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE